Lottamuseo ja museokahvila Lottakanttiini avoinna helatorstaina klo 9-18

Tervetuloa viettämään kaunista helatorstaita Lottamuseolle! Olemme avoinna klo 9-18.

Yleisöopastus museon monitoimitilassa klo 15. Opastusta voi tulla seuraamaan museon pääsylipun hinnalla.

Museo-opastus: Evakkotiellä

Lottamuseon Avaa Sydämesi! -erikoisnäyttelyä täydentämään on tehty monipuolinen opastus, jossa evakkotien tunnelmat välittyvät museovierailijalle elävän kuvan kautta. Tiedollisessa osuudessa opas kertoo Lottajärjestön historiasta ja laaja-alaisesti Suomen evakuoinneista vuosien 1939-1944 välisenä aikana sekä suuriin väestönsiirtoihin liittyvistä lieveilmiöistä.

Kesto: n. 30 min.

Museokahvila Lottakanttiinissa lounaana jauhelihaborssia tai kasvis-herkkusienirisottoa. Lounasaika on klo 11-14. Tuttuun tapaan museokahvilasta löytyy myös itse valmistetut suolaiset- ja makeat kahvilatuotteet.

Tervetuloa viihtymään Lottamuseolle ja museokahvila Lottakanttiiniin!

Korvapuusti