Lottamuseo on museoammatillisesti hoidettu erikoismuseo

Museomme on esteetön!

Lottamuseoon on vaivatonta saapua omalla autolla tai bussilla. Helsingin keskustasta Tuusulan Rantatielle on matkaa noin 35 kilometriä. Autoille löytyy paikoitustilaa pihalta, ja pääsisäänkäynnin vieressä sijaitsevat invalidipaikoituspaikat. Bussipaikoitusalue myös lähellä museon sisäänkäyntiä.

Näyttelyihin kulku on vaivatonta, ja toisen kerroksen päänäyttelyyn pääsee siirtymään pyörätuolilla hissin kautta. Museo-opastus pidetään museon tiloissa kiertävänä pienille ryhmille, mutta isoille ryhmille opastus järjestetään alakerran monitoimitilassa. Isommat ryhmät voivat istua ja seurata esitystä valkokankaalle heijastettuna.

Puutarhassa sijaitsevaan kenttänäyttelyyn pääsee myös pyörätuolilla. Muistathan tiedustella talon omaa pyörätuolia lainaksi vierailusi ajaksi.

Kahvilan terassille pyörätuoliluiska.

Liikkumisesteetön wc, jossa on tilaa myös vaihtaa vauvan vaipat, sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa vaatesäilytyksen vieressä.

Museossamme voi käyttää myös omaa kannettavaa tietokonetta. Tarjoamme ilmaisen langattoman lähiverkon – kysy lisää henkilökunnalta.