Pikkulotan Leikit -kirjan julkistamistilaisuus Lottamuseolla 25.11.klo 12 alkaen

Pikkulotan Leikit -kirja julkistetaan Lottamuseolla lauantaina 25.11. Julkistamistilaisuus on koko perheelle suunnattu ilmaistapahtuma, jossa askarrellaan, leikitään ja tehdään hyvää yhdessä. Lottamuseolle voi tuoda tapahtuman aikana tarpeettomaksi jääneitä, ehjiä ja puhtaita leluja, jotka hyväntekeväisyysyhdistys Hope ry jakaa tarvitseville. Perinneleikit ry:n leikkihetket koko perheelle klo 12, 14 ja 15.

Tapahtumassa huutokaupataan taiteilija Samuli Kilpeläisen Pikkulotan leikit -kirjaan tekemät kuvituskuvat. Huutokaupan meklarina toimii näyttelijä ja komedianne Tuija Piepponen. Huutokaupan tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:lle. Hope ry jakaa vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Ohjelma:

Klo 12 Koko perheen leikkituokio

Klo 13 Pikkulotan leikit -kirjan julkistaminen

• Pikkulotta Aira Samulinin tervehdys

Klo 13.15 Pikkulotan leikit -taulujen huutokauppa

• Meklarina näyttelijä Tuija Piepponen

Klo 14 Koko perheen leikkituokio

Klo 15 Koko perheen leikkituokio

Tapahtumaan vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään Lottamuseolle.

Kirjan voi hankkia itselle tai vaikka joululahjaksi 25.11. alkaen Lottamuseon verkkokaupasta www.lottamuseo.fi

Perinneleikit Ry on vuodesta 2009 saakka toiminut yhdistys, jonka tavoitteena on edistää liikunnallisen ja sosiaalisen leikin asemaa osana nykylasten ja perheiden arkea. Yhdistys tuottaa perinneleikkejä sisältäviä julkaisuja sekä leikkipainoitteisia tapahtumapalveluita.

Lottamuseo on museoammatillisesti hoidettu erikoismuseo, joka tallentaa lottien historiaa ja tutkii naisten vapaaehtoista työtä osana maamme historiaa. Lottamuseo sijaitsee Tuusulan rantatien kulttuurihistoriallisissa maisemissa. Museota ylläpitää Lotta Svärd Säätiö.

Kuva verkkoon