14.10. Lasten Lauantai

Lottamuseolla vietetään 14.10. klo 11-14 Lasten Lauantaita. Museon ala-aulassa askartelua, näyttelyissä tehtäviä ja klo 12 nukketeatteri Pikkukulkurin esitys: Ilvekset kuin veljekset.

Ilvekset kuin veljekset -nukketeatterinäytelmä kertoo pienestä Otto-nimisestä ilveksestä, jonka G.Bardi ja Leo Bardi ovat adoptoineet kuumaan eteläiseen maahan. Otto on kotoisin pohjoisesta, haikaran tuoma seudun ainoa ilves ja hän tuntee itsensä erilaiseksi ja yksinäiseksi. Paahtava etelän aurinko polttaa pilkkuja Oton ihoon ja hänen täytyy suojautua kuumuudelta. Otto löytää kuitenkin helpotuksen luolan viileydestä. Samalla hän löytää sattumalta uuden harrastuksen ja sen myötä myös ystäviä.

Ilvekset kuin veljekset – näytelmä pohjautuu Petra Heikkilän saman nimiseen lasten kuvakirjaan, ja sopii parhaiten 3 – 8-vuotiaille lapsille. Esityksen kesto n. 30 minuuttia.

Tapahtumaan vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään Lottamuseolle!

Veljekset kuin ilvekset