27.1. Konsertti: Duo Törmälä & Teirikangas

Lottamuseolle saapuu lauantaina 27.1. klo 14 esiintymään Duo Törmälä & Teirikangas.

Laulaja ja vähärivisen haitarin soittaja Mira Törmälä sekä laulava viulisti Saija Teirikangas kohtasivat toisensa jo kymmenen vuotta sitten. Yhteinen sävelen löytyi helposti ja yhteissoitto tuntui heti luontevalta. Musiikki pohjaa pelimannimusiikkiin, mutta on silti jotain ihan uutta. Yhtyeen käsissä sovituksilla leikitään rohkeasti ja laulua käytetään yhtenä instrumenttina ja tämä tuo uuden sävyn perinteiseen tyyliin. Yhtyeen konsertit koostuvat perinteisemmästä materiaalista ja omista sävellyksistä. Heinäkuussa 2016 järjestetyssä Konsta Jylhä-kilpailussa Kaustisella yhtye sijoittui kolmanneksi jättäen taakseen useita kotimaan kansanmusiikin huippuja.

Konserttiin vapaa pääsy. Tervetuloa viihtymään!

Duo Törmälä ja Teirikangas