Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta Lotta Svärd -järjestön perustamisesta. Kuluvan vuoden aikana lottien ja pikkulottien monipuolista huoltotyötä yhteiskuntamme hyväksi tehdään näkyväksi laajalla rintamalla. Tammikuussa katseet suunnataan muonitukseen, kun 18.-24.1. vietetään Kansallista lottaruokaviikkoa. Lottaruokaviikon reseptiikkaan voi käydä tutustumassa www.nostalgisetnaiset.fi
Tervetuloa viettämään kanssamme lottaruokaviikkoa!
Lottaruokaviikon 19.1.-24.1. menu museokahvila Lottakanttiinissa
Ti 19.1. Tomaattilipstikkakeitto – jatkojalostus jauhelihakastike
Ke 20.1. Kaalipata (lihaton ja lihallinen versio)
To 21.1. Hernerokka (pakastus) ja pullavanukas
Pe 22.1. Pinaattilaatikko – jatkojalostus eväspiirakka
La 23.1. Uuniohrapuuro ja Muolaan marjakiisseli – jatkojalostus leipä ja keksit
Su 24.1. Kahden kalan keitto – jatkojalostus kalapiirakka
Lounasta on tarjolla Tuusulan Lottamuseon kanttiinissa 19.-24.1.2021 klo 11–14 (suljettu maanantaisin).