Lottamuseon verkkokaupan toimitusehdot

1.Tilaaminen

1.1. Lottamuseon museomyymälän verkkokauppaa ylläpitää Lottavakka Oy. Tilaaminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa https://www.lottamuseo.fi/museokauppa/.

1.2. Tilauksen yhteydessä tilaaja antaa tarkat yhteystietonsa toimittajalle.

2. Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse. Tilaaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Lottavakka Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

2.4. Kuluttajan tilauksen jälkeen Lottavakka Oy:llä ei ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat

3.1. Voimassa oleva hinta on hinta, joka on Lottavakka Oy:n hinnastossa Lottamuseon verkkokaupassa. Voimassa oleva hinta on euroissa (EUR). Lottavakka Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 % tai 10% (kirjat) tai 14% (elintarvikkeet).

3.2. Ostosten lopulliseen hintaan lisätään kiinteä toimituskulu 2 euroa (sis.alv), sekä toimitusmaksu (sis. alv) tuotteiden yhteispainon mukaan.

4. Toimitus

4.1. Tilaus toimitetaan kirjeenä (Posti) tai pakettina (Ärräpaketti) riippuen tilauksen koosta ja painosta. Kakkupalvelun tilaukset on noudettava Lottamuseolta (Rantatie 39, 04310 Tuusula).

4.2. Pakettina lähtevät tuotteet toimitetaan ärräpakettina, joka lähetetään asiakkaan lähimmälle R-kioskille. Ärräpaketin toimitusaika on 2–5 arkipäivää.

Paketin vastaanottaja saa tiedon Ärräpaketin saapumisesta tekstiviestillä. Ärräpaketin lähettäminen ei onnistu ilman vastaanottajan puhelinnumeroa. Paketin luovutushetkellä tarkistetaan asiakkaan henkilöllisyys. Mikäli paketin vastaanottaja on estynyt noutamaan pakettia ja valtuuttaa toisen henkilön, tulee paketin noutajalla olla mukana valtakirja ja henkilöllisyystodistus.

4.3. Mikäli tuote on varastossamme, tilaus lähetetään heti, kuitenkin viimeistään viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

4.4. Tilauksen toimitukseksi voi myös valita noudon, jolloin tilaaja noutaa verkkokaupassa maksamansa tilauksensa Lottamuseolta (Rantatie 39, 04310 Tuusula) seitsemän päivän kuluessa tilauksesta. Tällöin tilauksesta ei peritä toimitusmaksua eikä toimituskulua.

5. Maksuehdot

5.1. Maksu suoritetaan verkkomaksuna tilauksen yhteydessä.

5.2. Sopimusasiakkaiden on mahdollista saada tilauksensa laskutuksella. Sopimusasiakkuudesta ota yhteyttä info@lottamuseo.fi.

6. Maksupalvelutarjoaja

6.1. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

7. Palautukset

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen/tuotteiden vastaanottamisesta; vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.

6.2. Palautusoikeus ei koske elintarvikkeita.

6.2. Kuluttajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@lottamuseo.fi ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään tai toimitetaan osoitteeseen: Lottamuseo, Rantatie 39, 04310 Tuusula.

8. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1 Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta paketit saattavat joskus vaurioitua kuljetuksessa. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto toimipaikan virkailijan läsnä ollessa. Jos paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, myös tilattu tuote/tuotteet ovat voineet vaurioitua. Asiasta on tehtävä heti lähetyksen noutopaikassa vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä Lottamuseon museomyymälään.

9. Reklamaatio

8.1 Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, jos tuote on viallinen tms., kuluttajan tulee ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Lottavakka Oy:lle joko sähköpostitse osoitteeseen info@lottamuseo.fi, puhelimitse 09 274 1077 tai postitse osoitteeseen Lottamuseo, Rantatie 39, 04310 Tuusula.

Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Lottavakka Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.

10. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1 Lottavakka Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Lottavakka Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Lottavakka Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

11. Riitojen ratkaisu

10.1 Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia