Maritta Pohls: Muistojen Laulut – Lauluyhtye Kanttiinin Lotat

29,00 

Lauluyhtye Kanttiinin Lottien Muistojen laulut -kirja kertoo laulamisesta, muistamisesta ja veteraanityöstä 2000-luvun alussa.

Tuotehinta
Vaihtoehdot yhteensä:
Tuote yhteensä:
Osasto: Tuotetunnus (SKU): 1096

Kuvaus

Lottapuodin kirja-ale – Muistojen laulut -25%, nyt. 21,75€ (norm.29€). Alennus voimassa niin kauan kuin kirjaa riittää.

Lauluyhtye Kanttiinin Lotat syntyi laulamisen halusta ja ilosta olla yhdessä, mutta laajeni niin, että yhtyeelle kertyi 16 toimintavuoden aikana kolmisensataa esiintymistä.

Kanttiinin Lotat esiintyivät eri puolilla Suomea loppuunmyydyissä asemiesilloissa, Finnairin lentävän henkilökunnan järjestämissä rosvopaistitapahtumisessa, Muistojen laulut -tilaisuuksissa sekä monissa muissa veteraani- ja lottaperinnetilaisuuksissa palvelukodeista Finlandia-taloon, ulkomaita myöden. Yhtyteen esiintyminen lottapuvuissa muistutti naisten osallistumisesta Suomen sotaponnistuksiin.

Kanttiinin Lottien vastaanotto kertoi halusta osoittaa ja tuoda puheeksi sodan aikaisia tunteita, joita voitiin vasta 60 vuotta sodan päättymisen jälkeen osoittaa avoimesti ja tuoda puheeksi. Kokemukset lukemattomista konserteista kannustivat Lottia palkattomaan esiintymiseen. ”Laulamalla me saimme kunnioittaa isiemme ja äitiemme töitä ja ponnistuksia itsenäisyyden säilyttämiseksi.”

Kirjan kirjoittanut Maritta Pohls.

ISBN 978-952-94-4380-2

178 s.

Lisätiedot

Paino 0,810 kg (kilogramma)
Mitat 26 × 22 × 1,5 cm (senttimetri)