Syvärannan pihalla -puutarhaopastus ja museovierailu

Ryhmävaraus

Palvelupaketti sisältää opastuksen ja pääsyliput Lottamuseon näyttelyihin. Syvärannan pihalla -opastuksen hinta on 40€ ja museovierailun pääsyliput 7€ peruslippu, 6€ eläkeläiset/opiskelijat, 2€ lapset (7-16v).

Syvärannan pihalla -opastus pidetään kesä-aikaan, sään salliessa museon puutarhassa. Muulloin opastus järjestetään museon monitoimitilassa, jonka jälkeen voi omatoimisesti tutustua toisessa kerroksessa ja ulkorakennuksessa oleviin näyttelyihin.

Syvärannan pihalla -opastuksen kesto n. 30 min.

Määräkenttään merkitään tulijoiden lukumäärä.

Palvelupaketlle sopiva ajankohta valitaan klikkaamalla ostoskori auki.

Automaattisen tilausvahvistuksen jälkeen Lottamuseon asiakaspalvelu käsittelee varauksenne. Asiakaspalvelu vahvistaa varauksenne ajankohdan ja tuotteiden hinnat.

Aamiainen

Kahvihetki

Lounas

Kuinka monella on Museokortti ?

Tuotehinta
Vaihtoehdot yhteensä:
Yhteensä:
Kategoria:

Kuvaus

Opastuksella tutustutaan lottaopiston toimintaan ja Syvärannan tilan historiaan 1930- ja 40 -luvuilla sekä Lottamuseon puutarhan kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Opastus toteutetaan Lottamuseon puutarhassa, joten säänmukainen vaatetus on tarpeen.

Kesto: n. 30 min.

Opastuskieli: suomi

Opastuksen jälkeen ryhmä voi tutustua Lottamuseon monipuoliseen näyttelytarjontaan omatoimisesti.