Ale!

Ruusuke riipus

Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 27,90 €.

Ruusuke riipus juhlaviin hetkiin

Valitse riipuksen väri *

Tuotehinta
Vaihtoehdot yhteensä:
Tuote yhteensä:
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): 1095

Kuvaus

Ruusuke -riipus on tehty Lotta Svärd 100 -juhlavuoden kunniaksi. Korut on valmistettu puusta ja ne ovat suomalaista käsityötä. Näitä koruja on myynnissä rajoitettu erä vain Lottapuodissa.

Tänä vuonna (2021) tulee kuluneeksi sata vuotta Lottajärjestön perustamisesta. Juhlavuoden tunnukseksi valikoitui Lotta Svärd -merkissä että Pikkulottamerkissä oleva heraldinen ruusu. Lotta Svärd 100 -juhlavuoden tunnuksessa ruusu esiintyy yksinään ja sen väreinä on vanha roosa, valkoinen tai sininen. Lotta Svärd 100 -juhlavuoden tunnuksella halutaan näin muistaa sekä lottia että pikkulottia. Lotta-aiheisa koruja voit käyttää jos haluat kannattaa ja ylläpitää Lottaperinnettä.

Ruusuke riipuksen halkaisija on 5 cm. Riipus on ketjussa, jonka kokonaispituus on 60 cm.

Korut on valmistanut suomalainen Ilonakoru.Yritys on Raumalaisen perheen perustama ja skandinaavisen muotoilun puolestapuhuja. Kaikki heidän korunsa suunnitellaan ja kasataan Suomessa. Korut on pakattu puukuituiseen lahjarasiaan. Lahjarasian halkaisija on 7 cm ja korkeus 2,5 cm.

Ilonakorut ovat erittäin kevyitä käyttää ja ne on tehty luontoa säästäen laadusta tinkimättä.

Perusmateriaali on laserleikattua ja lähituotettua PEFC ja FSC sertifioitua suomalaista koivuvaneria. Korut on kuvioitu käyttämällä UV-kestävää painotekniikkaa.

Metalliosat: Metalliosat ovat ruostumatonta terästä. RST ei aiheuta nikkeliherkkyyttä eikä -allergiaa. Nikkelin liukenevuus on REACH-rajojen mukainen. Ne eivät sisällä kadmiumia eikä lyijyä. Metalli on testattu Suomessa
XRF-menetelmällä.

Valmistaja: Ilonakoru

Lisätiedot

Paino 0,052 kg (kilogramma)
Mitat 7,5 × 7,5 × 2,5 cm (senttimetri)