Lottamuseo on museoammatillisesti hoidettu erikoismuseo

 Lottakanttiini

Tule kokemaan keskelle Tuusulan Rantatien kauneinta kulttuurimaisemaa ainutlaatuinen elämys. Lottakanttiini tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimasta, ystävällisestä henkilökunnasta ja nostalgisesta tunnelmasta. Valikoimastamme löytyvät laadukkaat suolaiset ja makeat kahvilatuotteet sekä edullinen lounas. Lounaaseen sisältyy runsas salaattibuffet ja jälkiruokakahvi.

Lottakanttiinin koekeittiössä tutkitaan 1930-luvun reseptiikkaa. Parhaista resepteistä jalostetaan ammattitaidolla perinteitä kunnioittaen Lottakanttiinin omat tuotteet. Lottakanttiinissa voi herkutella TV:stäkin tutulla kotijäätelöllä, ja kotiin viemisiksi on mahdollisuus ostaa vaikkapa kahvinvastiketta tai siemennäkkileipää. Syyskuussa tulevat myyntiin Lottakanttiinin omat hillokkeet, yrttisekoitukset ja teet. Lisäksi aina perjantaisin on myynnissä suuren suosion saavuttanut nokkoskauraleipä. Näitä omatekoisia herkkuja ei saa mistään muualta.

Kanttiinista voi tilata ennakkoon ryhmä- tai kokouskahvit. Tilauksesta kokoamme asiakkaan toiveiden mukaisen kattauksen. Kysy tarjous ryhmällesi puhelimitse p. 09 274 1077 tai sähköpostitse info(a)lottamuseo.fi

Tervetuloa viihtymään ja nauttimaan, lottakanttiinin monipuolisista palveluista!

Lottakanttiinin viihtyisässä tunnelmassa maistuvat sesongin parhaat herkut.

Lottakanttiinin viihtyisässä tunnelmassa maistuvat sesongin parhaat herkut.