Museokahvila Lottakanttiinin lounaspöytä sisältää herkullisen keiton sekä runsaan ja ruokaisan salaatin buffetpöydästä itse koottuna. Lisäksi tarjolla on juuresta Kanttiinin itse leipomaa leipää, tummaa ja vaaleaa. Ruokajuomana vesi tai Kanttiinin kotikalja. Jälkiruokana kahvi tai tee ja suklaakonvehti.
VK 18
Ti 30.4. Makkaragulassikeitto G, Maid.
Ke 1.5. Myskikurpitsa-linssikeitto G, Maid.
To 2.5. Hernekeitto Krannin tilan herneitä G, Maid. ja pannukakkua L
Pe 3.5. Omena-juurisellerikeitto G, L
La 4.5. Sitruksinen kalakeitto G, L
Su 5.5. Kermainen herkkusienikeitto G, L
VK 19
Ti 7.5. Lehtikaali-kalakeitto G, Maid.
Ke 8.5. Inkivääri-kanakeitto G, L
To 9.5. Curry-linssikeitto G, Veg.
Pe 10.5. Kahden kaalin keitto G, L
La 11.5. Piparjuurella maustettu lohikeitto G, L
Su 12.5. Valkopapu-makkarakeitto G, Maid.
VK 20
Ti 14.5. Punajuurisosekeitto G, L ja vuohenjuusto vaahto G, VL
Ke 15.5. Kahden kalan keitto G, L
To 16.5. Hernekeitto Krannin tilan herneistä G, Maid. & pannukakkua L
Pe 17.5. Lapinukonkeitto G, L
La 18.5. Koskenlaskijan ahvenkeitto G, L
Su 19.5. Kana-nuudelikeitto G, Maid.
VK 21
Ti 21.5. Välimeren kalakeitto G, Maid.
Ke 22.5. Metsäsienikeitto G, L
To 23.5. Chorizokeitto G, L
Pe 24.5. Jauhelihaborssi G, Maid.
La 25.5. Savuporokeitto G, L
Su 26.5. Sipuli-kinkkukeitto G, L
VK 22
Ti 28.5. Pinaattikeitto ja keitetty kananmuna G, Maid.
Ke 29.5. Parsakaalikeitto ja pekonimuru G, L
To 30.5. Hernekeitto Krannin tilan herneistä G, Maid. ja pannukakkua L
Pe 31.5. Kana-kukkakaalikeitto G, L
La 1.6. Fenkoli-ahvenkeitto G, Maid.
Su 2.6. Siskonmakkarakeitto G, Maid.