Museokahvila Lottakanttiinin lounaspöytä sisältää herkullisen keiton sekä runsaan ja ruokaisan salaatin buffetpöydästä itse koottuna. Lisäksi tarjolla on juuresta Kanttiinin itse leipomaa leipää, tummaa ja vaaleaa. Ruokajuomana vesi tai Kanttiinin kotikalja. Jälkiruokana kahvi tai tee ja suklaakonvehti.
VK 9
Ti 28.2. Sipuli-kinkkukeitto (G, L)
Ke 1.3. Kana-kukkakaalikeitto (G, L)
To 2.3. Hernekeitto Krannintilan herneistä (G, Maid.) ja pannukakkua (L)
Pe 3.3. Porkkana-linssikeitto (G, Maid.)
La 4.3. Koskenlaskijan ahvenkeitto (G, L)
Su 5.3. Pinaattikeitto (G, L)
VK 10
Ti 7.3. Perinteinen lihakeitto (G, Maid.)
Ke 8.3. Kurpitsasosekeitto (G, L)
To 9.3. Kermainen kanakeitto (G, L)
Pe 10.3. Mannerheimin seljanka (G,Maid.) ja smetanavaahto (L) / Kermainen kanakeitto (G, L)
La 11.3. Nakkikeitto (G, Maid.)
Su 12.3. Savumuikkukeitto (G, L)
VK 11
Ti 14.3. Borssikeitto (G, Maid.) ja smetanavaahto (L)
Ke 15.3. Tomaatti-linssikeitto (G, Veg)
To 16.3. Hernekeitto Krannin tilan herneistä (G, Maid.) ja pannukakkua (L)
Pe 17.3. Savuporokeitto (G, L)
La 18.3. Kermainen lohikeitto (G, L)
Su 19.3. Jauhelihakeitto (G, Maid.)
VK 12
Ti 21.3. Bataattikeitto (G, L)
Ke 22.3. Makkarakeitto (G, Maid.)
To 23.3. Itämainen kanakeitto (G, Maid.)
Pe 24.3. Yrttinen siikakeitto (G, L)
La 25.3. Lapinukonkeitto (G, L)
Su 26.3. Mustajuurikeitto ja paahdettu pekonimuru (G, L)
VK 13
Ti 28.3. Kana-nuudelikeitto (G, L)
Ke 29.3. Välimeren kalakeitto (G, Maid.)
To 30.3. Hernekeitto Krannin tilan herneistä (G, Maid.) ja pannukakkua (L)
Pe 31.3. Paahdettu juureskeitto (G, L)
La 1.4. Siskonmakkarakeitto (G, Maid.)
Su 2.4. Kaali-jauhelihakeitto (G, Maid.)
VK 14
Ti 4.4. Maa-artisokka-palsternakkakeitto (G, L)
Ke 5.4. Makkaragulassi (G, L)
To 6.4. Metsäsienikeitto (G, L)
Pe 7.4. Mausteinen papu-jauhelihakeitto (G, Maid.)
La 8.4. Fenkoli-ahvenkeitto (G, L)
Su 9.4. Myskikurpitsa-linssikeitto (G, L) ja paahdetut kurpitsan siemenet